Наскоро Шеф Манчев бе на гости в подкаста на Йонислав Йотов

...
Наскоро Шеф Манчев бе на гости в подкаста на Йонислав Йотов
Коментари Харесай

Шеф Манчев: Загубих много, изплащам дългове

Наскоро Шеф Манчев бе на посетители в подкаста на Йонислав Йотов – Тото, където безусловно реши да си развърже езика по въпроси, свързани с персоналния си живот, за които до момента не е имал предпочитание да приказва. 

Кулинарният гуру реши да бъде до дъно откровен за развиването си, както и през какво е минал по пътя към успехите освен в тази сфера на реализация. Любопитно бе, че той приказва намерено и по тематиката " дали алкохолът е недостатък на готвачите ", както и " задълженията след пандемията ".

" Пандемията беше за всички, освен за мен. Аз не съм работил една година в този интервал. Загубих доста, до ден-днешен си погасявам задълженията от тази пандемия. Затворих всичко, а имах 50 индивида личен състав. Плащах заплати и какво ли не още. Трябва да си оказваме помощ сами, а работата на страната е да начертае рамката ", споделя Манчев. И прибавя:

" Имам другари, които ми бяха тил и помогнаха. Вярвайте ми това е най-голямото благосъстояние на света – приятелите. Д-р Михайлов е тук, в действителност му благодаря, че имам такива другари до себе си. Той е притежателя на " Рамус ", оказва помощ ми доста и до ден-днешен ми оказва помощ. "

" За това, че готвачите имат всеобщо проблеми с алкохола е цялостен мит. Преди време го е имало, приказвам за соца, тогава просто са нямали какво да вършат. Всички бяха по на 125 лв. заплата. Сега няма време за това, само че ние сме българи и обичаме да си пийваме табиетлийски.

Аз също съм по този начин. Обичам табиета. Кухнята и алкохола са свързани, в случай че се уважаваш, при вкусната храна постоянно имаш и хубава чаша вино. Но всеобщо проблеми с алкохола готвачите нямат – това е мит ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР